Internethasználat az iskolában

2015.01.17 14:14

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A héten iskálánk összes WIFI hozzáférését lekorlátoztuk. Sajnos sokan tanulási időben is használták, valamint nem megengedhető tartalmat töltöttek le.

Csupán a rend kedvéért szeretném megjegyezni, hogy eddig csak egy véletlen miatt sikerült felcsatlakozniuk az intézmény szerverére.

A korlátozás minden tanulót érint. Biztonságos jelszóval védtük le a rendszert.


Naponta fogjuk figyelni a rndszert. Amennyiben azt tapasztaljuk, akkor napi kódokat fogunk használni és legvégső esetben csak az iskola dolgozóinak a számítógépeit, okostelefonjait fogjuk egy eszköz segítségével "felengedni" az internetre.

Felhívom mindenki figyelmét arra is, hogy a XXI.században természetesen nem vágtuk el a gyerekeket a világhálótól. Az iskola könyvtárában több számítógép áll a gyerekek rendelkezésére reggel 9-18 óra között a hét hat napján (szombaton is).  Tehát nem hivatkozhatnak arra, hogy nem tudtak valamit megnézni a világhálón, hiszen a könyvtárban minden elérhető!


Kérek mindenkit, hogy a kódokat ne kérjék egyik kollegától sem ,mert senki nem jogosult kiadni ezeket a kódokat az igazgató úr utasítása szerint. Aki tőlem kérte a kódot én igazgató úrhoz irányítottam. Érdekes módon meggondolták magukat! :)

Kérem a tisztelt szülőket, hogy szíveskedjenek a gyermekeikkel ezt tudatosítani!

Elérhetőség

Hunyadi János Ált.Isk.Kecskemét

hunyadi@hunyadi-kmet.sulinet.hu

Kandó Kálmán utca 14.
Kecskemét
6000
Facebook:
https://www.facebook.com/groups/hunyadijanos.iskola/?fref=ts+36-76-480-564
+36-76-509 704

Keresés

© 2014 Minden jog fenntartva.

Powered by Webnode